Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Duejagt

Jagt og regulering af duer

Jagt på duer må udøves i tidsrummet fra solopgang til solnedgang og i perioden 1. 11 – 31.01.

Regulering af ringduer kan ske i henhold til bekendtgørelse om vildtskader nr. 259 af 25/03 2011 §18, som siger at Naturstyrelsen kan give tilladelse til regulering af ringduer (skovduer) i folk, når disse optræder i;

rapsmarker i perioden 01.02-30.04

ærtemarker, kålmarker og nysåede marker i perioden 01.03-30.04

nysåede marker i perioden 01.08-31.08

ikke høstede marker i perioden 01.07-31.08

forvoldes der omfattende skade på markafgrøder må ringduen reguleres i perioden 01.09-31.10.

der kan gives tilladelse til at regulering kan ske fra kunstigt skjul og lokkefugle

 

Duejagten i Danmark blev amputeret, da jagten i august, september og oktober forsvandt. I stedet fik vi jagt i januar og nogle reguleringsmuligheder, der i høj grad kan udnyttes, og gøre det ud for det tabte. Duejagten kan, når den er bedst, byde på både mange, sjove og udfordrende skud. Duerne slår villigt på lokkefugle og det er en rigtig god ide at supplere med de skudte fugle stillet op på dertil beregnede montagesticks. Flappere af forskellig slags og bevægelige lokkefugle fra Sillosocks virker ofte som magneter på de trækkende duer. Et godt, flytbart skjul er også værd at investere i, da man ofte har brug for at rokere rundt i forhold til duernes trækruter, der kan variere fra dag til dag.

Herunder finder du et bredt udvalg af grej til den spændende og udfordrende duejagt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af 3 lokkeduer fra Lucky Duck

3 lokkeduer fra Lucky Duck

Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Fuld størrelse lokkeduer med flock fra amerikanske Lucky Duck. Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Duerne kan også anvendes sammen med en karussel til lokkefugle.
449,00 kr. 425,00 kr.
Billede af 3 stk lokkeduer med flock til duekarrusel

3 stk lokkeduer med flock til duekarrusel

Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Fuld størrelse lokkeduer med flock fra amerikanske Lucky Duck. Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Duerne kan også anvendes sammen med en karussel til lokkefugle.
449,00 kr. 329,00 kr.
Billede af Ameristep Rapid Shooter

Ameristep Rapid Shooter

Det camouflerede mesh vindue giver dig hele 270° udsyn, og det indbyggede regnslag holder dig tør, hvis der skulle komme en byge forbi. Den indbyggede stol med ryg- og armlæn sikrer et behageligt ophold i skjulet i timevis. De fleksible stænger gør skjulet hurtigt at sætte op og pakke sammen.
1.995,00 kr.
Billede af Jagtskjul til Duejagt, Kragejagt og Rævejagt

Jagtskjul til Duejagt, Kragejagt og Rævejagt

Foldbart jagtskjul har 3 fleksible side-vægge og har en perfekt camouflage til mange former for jagt, herunder kragejagt, duejagt og rævejagt.
1.300,00 kr.
Billede af 10 stk. montage sticks til døde fugle

10 stk. montage sticks til døde fugle

Smart metal stativ til opsætning af døde fugle, så dine lokkefugle får et mere realistisk udtryk.Fuglene kan placeres med vingerne ind til kroppen eller hængende ud til siderne.
395,00 kr.
Billede af Ameristep Ringer Blind- Rundt jagtskjul

Ameristep Ringer Blind- Rundt jagtskjul

Jagtskjulet er uden tag, og den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du nemt kan observere vildtet fra skjulet uden selv at blive afsløret. Smart jagtskjul fra Ameristep Jagtskjulet er uden tag, og den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du nemt kan observere vildtet fra skjulet uden selv at blive afsløret. Skjulet er særligt velegnet til andejagt og er nemt at stille op. Størrelse opstillet : 90 x 140 cm. Størrelse sammenfoldet : 8 x 30 cm. Vejer kun ca. 2 kilo, og der medfølger en praktisk transporttaske.
895,00 kr.