Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Jagtskjul

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Jagtskjul / fotoskjul – model 3327

Jagtskjul / fotoskjul – model 3327

Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Størrelse opstillet: 145 x 145 cm. Størrelse sammenfoldet : 105 x 10 cm. Vægt kun 4 kilo og leveres med bæretaske.
1.375,00 kr.
Billede af Power Hunter liggeskjul

Power Hunter liggeskjul

Power Hunter Blind KW1 fra amerikanske Avery er et ekstremt let og alsidigt liggeskjul med god plads, så du har 360 graders udsyn.
2.099,00 kr.
Billede af DK WAI HUNDESKJUL TIL JAGT INKL. SNOW COVER – DK WAI SUPREME DOG BLIND

DK WAI HUNDESKJUL TIL JAGT INKL. SNOW COVER – DK WAI SUPREME DOG BLIND

1 stk. DK WAI Supreme Dog blind inkl. Snow cover.
995,00 kr.
Billede af DK WAI SNOW COVER TIL SUPREME HUNTER SKJULET

DK WAI SNOW COVER TIL SUPREME HUNTER SKJULET

Passer til skjulet “Supreme Hunter” Det smarte ved dette snow cover er at man kan fjerne bunden og kun have lågcoveret tilbage. Herved ligner du mere naturligt en svane, hvis du bruger svanehoveder til og dit skjul bliver ikke snavset til og derved mister den hvide farve gæssene bliver tiltrukket af.
795,00 kr.
Billede af Snow Cover til Power Hunter skjul

Snow Cover til Power Hunter skjul

Snow cover der passer til liggeskjul model Power Hunter amerikanske Avery. Snedækket trækkes ganske simpelt henover gåseskjulet, og straks har du et hvidt gåseskjul.
895,00 kr.
Billede af Drake Raider Layout Blind

Drake Raider Layout Blind

En helt ny type liggeskjul fra rig´em Right til efterårets og vinterens ande- og gåsejagt. Her har du det ultimativt laveste liggeskjul uden døre.
2.195,00 kr.