Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Jagtskjul til duejagten

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Ameristep Rapid Shooter

Ameristep Rapid Shooter

Det camouflerede mesh vindue giver dig hele 270° udsyn, og det indbyggede regnslag holder dig tør, hvis der skulle komme en byge forbi. Den indbyggede stol med ryg- og armlæn sikrer et behageligt ophold i skjulet i timevis. De fleksible stænger gør skjulet hurtigt at sætte op og pakke sammen.
1.995,00 kr.
Billede af Jagtskjul til Duejagt, Kragejagt og Rævejagt

Jagtskjul til Duejagt, Kragejagt og Rævejagt

Foldbart jagtskjul har 3 fleksible side-vægge og har en perfekt camouflage til mange former for jagt, herunder kragejagt, duejagt og rævejagt.
1.300,00 kr.
Billede af Ameristep Ringer Blind- Rundt jagtskjul

Ameristep Ringer Blind- Rundt jagtskjul

Jagtskjulet er uden tag, og den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du nemt kan observere vildtet fra skjulet uden selv at blive afsløret. Smart jagtskjul fra Ameristep Jagtskjulet er uden tag, og den øverste del er udført i transparent mesh stof, så du nemt kan observere vildtet fra skjulet uden selv at blive afsløret. Skjulet er særligt velegnet til andejagt og er nemt at stille op. Størrelse opstillet : 90 x 140 cm. Størrelse sammenfoldet : 8 x 30 cm. Vejer kun ca. 2 kilo, og der medfølger en praktisk transporttaske.
895,00 kr.
Billede af Jagtskjul / fotoskjul – Doghouse model

Jagtskjul / fotoskjul – Doghouse model

Det originale Doghouse skjul fra Ameristep med Realree Design og “blad-effekter” på kanterne. Doghouse er det mest populære skjul fra Ameristep, og med hele 7 vinduer er det særligt velegnet til buejagt og naturfotografer. Det originale Doghouse jagtskjul fra amrikanske Ameristep med Realree Design og “blad-effekter” på kanterne. Doghouse er det mest populære skjul fra Ameristep, og med hele 7 vinduer er det særligt velegnet til buejagt og naturfotografer. Det særlige shadow Guard stof forebygger skygger og silouetter, når du sidder bag skjulet. Skjulet har en fjederramme og er ekstremt nemt at sætte op. Den medfølgende rygsæk bæretaske gør det nemt at flytte skjulet rundt på dit jagtområde. Der er plads til op til 3 jægere i skjulet. Vægt: 6,3 kg. Polyester materiale. Dimension opslået: 152.4 x 152.4 x 172.7 cm. Demension foldet sammen: 61 x 5.1 cm.
1.639,00 kr.
Billede af Hundeskjul til Hunden

Hundeskjul til Hunden

Det sejeste skjul til jagthunden, du nogensinde har set Nu kan din hund også ligge i skjul, når I er på fuglejagt. Dette skjul fra amerikanske Rig´ em Right er i en helt enestående kvalitet og leveres med det patenterede rammesystem Bullycoil™, der får skjulet til at folde sig ud på få sekunder blot ved at løsne 3 spænder. Når jagtdagen er slut foldes skjulet sammen med blot at trykke det helt fladt og lukke spænderne. Hurtigt og enkelt ! Hundeskjulet fra Rig´em Right er designet i en trekantet profil, så det synes mindst muligt på marken. Skjulet har en masse seje detaljer, bl.a. stropper til ekstra camouflage med siv og græs fra det område, I er på jagt, aftagelig skulderrem, åbning i både front og bagende samt polstret og vaskbar hynde i bunden, som holder hunden varm på kolde dage. Stoffet er en kraftig og holdbar 600D polyester kvalitet med Realtree Max4 HD camo design. •Højde: ca. 46 cm. •Opslået mål: 86,5 x 58,5 x 46 cm. •Lukket mål: 61 x 12,5 x 49,50 cm. Dette skjul fra amerikanske Rig´ em Right er i en helt enestående kvalitet og leveres med det patenterede rammesystem Bullycoil™, der får skjulet til at folde sig ud på få sekunder blot ved at løsne 3 spænder.
1.499,00 kr.
Billede af Sort Kanvas hundebur M. Rullegardin

Sort Kanvas hundebur M. Rullegardin

Hunde ønsker undertiden fred og ro. Især i biler og på udstillinger. Med dette transport hundebur kan du give din hund beskyttelse mod vind, regn og sol. Et fremragende tilbehør til buret til rejser og udstillingsrejser. Skodderne kan lukkes om nødvendigt.
349,00 kr.