Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Køkkenudstyr

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Danmarks jagthunde -  af Mathias Vogdrup-Schmidt

Danmarks jagthunde - af Mathias Vogdrup-Schmidt

Jagthunde er uløseligt forbundet med jagten i Danmark og har derfor altid indgået i mange af jagtens discipliner og facetter. De foretrukne racer har været forskellige over tid og været tilpasset de eksisterende jagtmuligheder.
350,00 kr. 250,00 kr.
Billede af DET' HELT VILDT - Fasan af Erik Schwærter og Christian Ramsgaard

DET' HELT VILDT - Fasan af Erik Schwærter og Christian Ramsgaard

Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
325,00 kr. 250,00 kr.
Billede af Det' helt vildt - rådyr af Erik Schwærter & Christian Ramsgaard

Det' helt vildt - rådyr af Erik Schwærter & Christian Ramsgaard

Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag. Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
299,00 kr. 199,00 kr.
Billede af FOODMASTER + 26 X 1 VAKUUMmaskine

FOODMASTER + 26 X 1 VAKUUMmaskine

KOMPAKT VACUUMMASKIN MED LAV ENERGIFORBRUG - FoodMaster + 26 x 1 vakuumpakning er en højkvalitets bordmodelvakuumpakker til professionel og husholdningsbrug. Kammerpakningen er egnet til f.eks. til vakuumpakning af kød, fisk, svampe og bær ( BESTILLINGSVARE )
7.495,00 kr.
Billede af FOODMASTER + 40 X 2 VAKUUMmaskine

FOODMASTER + 40 X 2 VAKUUMmaskine

KOMPAKT VACUUMMASKIN FoodMaster + 40 x 20 vakuumpakning er en højkvalitets bordmodelvakuumpakker til professionel og husholdningsbrug. Kammerpakningen er egnet til f.eks. til vakuumpakning af kød, fisk, svampe og bær ( BESTILLINGSVARE )
11.995,00 kr.
Billede af FOODMASTER + DUO 50 X 2 VAKUUMmaskine

FOODMASTER + DUO 50 X 2 VAKUUMmaskine

HØJ EFFEKTIV VAKUUMPAKKER To vakuumsømme (10x500 mm) gør det muligt at lukke op til seks poser samtidigt. Enhedens intelligente styresystem og nem programmering giver brugervenlighed. Denne vakuumpakker kan håndtere alle glatte vakuumposer. ( BESTILLINGSVARE )
14.995,00 kr.