Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

KARESUANDOKNIVEN

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af FÄLLKNIV NALLO Foldekniv

FÄLLKNIV NALLO Foldekniv

Foldekniven "Nallo Fällkniv" er en af de nyeste Karesuandoknive. Knivbladet er i rustfrit stål, hårdhed 58HRC. Det måler 18x65x2,3 mm. Når kniven er sammenfoldet måler den kun 90 mm. Skæfte er lavet i masurbirk og renhorn. Der medfølger skede i koskind, og kniven leveres i en flot æske. Super lækker lille kniv til den kræsne jæger.
kr. 899,00
Billede af FÄLLKNIV NALLO Foldekniv natur

FÄLLKNIV NALLO Foldekniv natur

Foldekniven "Nallo Fällkniv" er en af de nyeste Karesuandoknive. Kvivbladet er i rustfrit stål, hårdhed 58HRC. Det måler 18x65x2,3 mm. Når kniven er sammenfoldet måler den kun 90 mm. Skæfte er lavet i masurbirk og renhorn. Der medfølger skede i koskind, og kniven leveres i en flot æske. Super lækker lille kniv til den kræsne jæger.
kr. 899,00
Billede af FÄLLKNIV Singi Foldekniv -brun

FÄLLKNIV Singi Foldekniv -brun

Foldekniven "Singi Fällkniv" er en af de nyeste Karesuandoknive. Knivbladet er i rustfrit stål, hårdhed 58HRC. Det måler 24x80x2,8 mm. Når kniven er sammenfoldet måler den kun 115 mm. Skæfte er lavet i masurbirk og renhorn. Der medfølger skede i koskind, og kniven leveres i en flot æske. Super lækker lille kniv til den kræsne jæger.
kr. 1.049,00
Billede af FÄLLKNIV Singi Foldekniv -natur

FÄLLKNIV Singi Foldekniv -natur

Foldekniven "Singi Fällkniv" er en af de nyeste Karesuandoknive. Ring eller skriv for bestilling. 4-8 uger levering Knivbladet er i rustfrit stål, hårdhed 58HRC. Det måler 24x80x2,8 mm. Når kniven er sammenfoldet måler den kun 115 mm. Skæfte er lavet i masurbirk og renhorn. Der medfølger skede i koskind, og kniven leveres i en flot æske. Super lækker lille kniv til den kræsne jæger.
kr. 1.049,00
Billede af GALTEN EXKLUSIV  jagtkniv i Valnød

GALTEN EXKLUSIV jagtkniv i Valnød

Ring eller skriv for bestilling. 4-8 uger levering Knivbladet er i rustfrit stål, hårdhed 57HRC. Det måler 24x100 mm. Skæfte er lavet i valnød og renhorn. Der medfølger skede i rødt læder.
kr. 1.345,00
Billede af GIRON DAMASK ROSE jagtkniv i birketræ og renhorn

GIRON DAMASK ROSE jagtkniv i birketræ og renhorn

Ring eller skriv for bestilling. 4-8 uger levering Utroligt flot håndværk fra KARESUANDO KNIVEN! Knivbladet er i pulverstål "Damask", hårdhed 58HRC. Det måler 18x75 mm. Skæfte er lavet i birketræ og renhorn. Der medfølger skede i renskin og kolæder.
kr. 3.225,00