Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Kundeinformation

Ordrebekræftelserne bliver sendt automatisk. Såfremt du ikke har modtaget den, bør du tjekke din spam-mappe. Hvis den heller ikke er at finde der, så kontakt os endelig, så ser vi på det. Hvis du har indtastet en forkert mailadresse, er det vigtigt du kontakter os, da informationer til udlevering af din pakke, også fremsendes på denne mailadresse.

Kan jeg ændre ordren, hvis jeg har bestilt noget forkert eller ønsker ændringer?

- Ja, det er ikke noget problem. Du kontakter os bare hurtigst muligt, så finder vi en løsning på problemet.

Kan man besøge jeres lager/afhente varer?

Såfremt du ønsker at afhente varer er du meget velkommen til at komme forbi. Vi har altid kaffe på kanden og tid til en snak, så kom endelig forbi hvis du er i området. Vi gør dog opmærksom på, at vi hverken har butik eller decideret showroom, men alle varerne er der, og ønsker du at se nærmere på et produkt, så finder vi det bare frem! Ring på forhånd, så du er sikker på vi ikke er ude at køre når du kommer forbi. 

Jeg leder efter en vare i ikke har på lager/forhandler, kan i skaffe den hjem?

- Vi kan finde de fleste varer, også til skarpe priser. Kontakt os derfor gerne, hvis du har nogle specielle ønsker. Vi har en række aftaler og tilladelser, der gør at vi kan få forsendelser billigt hjem fra hele verden. Ved specialbestillinger er vi desværre nødsaget til at opkræve betaling på forhånd, ligesom den almindelige returret ikke gælder. Reklamationsretten har du naturligvis stadigvæk. Ring eller skriv gerne for at høre nærmere.

Kan I komme ud til arrangement og vise jeres sortiment frem?

- Vi har tidligere kørt ud til arrangementer med jægere, åbnet bagagerummet og vist udvalgte varer frem. Kontakt os endelig hvis du er interesseret, så finder vi ud af, hvilke produkter der er relevant at vise frem, til netop jeres arrangement.

Kan jeg prøve en varer inden køb, for eksempel en kikkert?

- Som nævnt tidligere, er vi på vores lager det meste af dagen. Du kan derfor roligt komme forbi, for at prøve/se vores produkter. Vi gør dog opmærksom på, at det er et lager og hverken butik eller showroom. Lageret er dog ganske hyggeligt, så kom endelig forbi til at snak! Ring på forhånd, så vi ikke er ude at køre når du kommer forbi.