Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Lokker til ræv - krage

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af King Critter til rævejagt

King Critter til rævejagt

Vanvittig effektiv hare critter til jagt på ræv, krage, skade mv. Dyrene til fokusere på lokkeren, så du får optimale chancer for skud.
549,00 kr.
Billede af Krage ugle med bevægelige  vinger

Krage ugle med bevægelige vinger

Du kan med fordel bruge krageuglen i områder, hvor du er plaget af f.eks. duer og måger og ikke ønsker dem der. Sæt uglen op og fold vingerne ud, så de kan bevæge sig i vinden. Skift uglens placering en gang imellem og tag den ned i en kortere periode for at øge skræmme effekten.
499,00 kr.
Billede af lokkekrage med flock

lokkekrage med flock

For at overliste de trækkende krager er det vigtigt med et naturtro setup af lokkekrager. Her får du en flot lokkekrage med flock i naturlig størrelse.
79,00 kr.
Billede af Lokkeugle – Kragejagt

Lokkeugle – Kragejagt

Lokkeugle er synlig i terrænet med en højde på 60 cm, og den har det helt rigtige vrede udryk i øjnene. Erfaringer viser, at det især er uglens øjne og det hvide hageparti, der opildner kraverne til at angribe.
349,00 kr.
Billede af LOKKEUGLE MED FLOCK

LOKKEUGLE MED FLOCK

Dette er absolut et af de bedste lokkemidler til kragejagten I gamle dage brugte man levende ugler som lokker til kragerne.
169,00 kr.
Billede af MOJO – Lokkekrage

MOJO – Lokkekrage

Super effektiv lokkekrage med motoriserede vinger fra MOJO, der på en meget naturtro måde efterligner en krage, der angriber et skadet byttedyr. Lav eventuelt en opstilling med en MOJO krage sammen med vores udstoppede lokkerkrager, og du vil kunne tiltrække krager fra en afstand.
899,00 kr.