Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Jagthytten / Jagtmiddagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Galvaniseret Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Galvaniseret Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Utrolig flot danskproduceret kvalitets vildtkrog med 4 kroge til udendørs ophæng. Beregnet til ophæng og modning af råvildt og andet vildt. Fremstillet i stål 37-2. Galvaniseret. Vejr bestandig. Vælg mellem 3 forskellige motiver: Jæger med hund, Råvildt & Kronhjort Mål: H59 x B15 x D36,5 cm Design: Rikke Brorson
1.100,00 kr.
Billede af Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Utrolig flot danskproduceret kvalitets vildtkrog med 4 kroge til udendørs ophæng. Beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt. Vælg mellem 5 forskellige motiver: Vildsvin, Jæger med hund, Råvildt , Sneppe & Kronhjort Mål: H59 x B15 x D36,5 cm Fremstillet i stål og sprøjtelakeret med sort højglans maling.
1.100,00 kr.
Billede af Knager, Massiv kobber

Knager, Massiv kobber

Motiv: Sneged Materiale: Kobber Dekorative danskproducerede kroge til ophæng ude og inde Bruges i entré som knagerække, til hundesnore og nøgler og udendørs som vildtkrog til mindre vildt og fuglevildt
299,00 kr.
Billede af Lille Vildtkrog i forskellige motiver

Lille Vildtkrog i forskellige motiver

by Brorson - Lille Vildtkrog Flot og dekorativ vildtkrog til ophængning ude og inde. Vildtkroge fra by Brorson kan både bruges til ophængning af vildt men også som dekorativ knagerække indenfor. Vælg mellem 8 forskellige modeller: Kronhjort, Råbuk, Fasan, Jæger med hund, Elg, Vildsvin, Sneppe og Sneged. Vildtkrogene er fremstillet i stål og overfladebehandlet så de er vejrbestandige. Størelse H: 22 - 32 cm / B: 6,5 cm / L: 13 cm. Vildtkrog i en stærk kvalitetsstål og maling, der kan holde til at hænge ude. Vildtkrogen er beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt, som skal modne. Vildtkrogen er også et dekorativt indslag i boligen, hvor den kan bruges til overtøj/jagttøj, hundeliner, jagthorn m.m.
300,00 kr.
Billede af Vildtkrog m/ 10 kroge - Jæger med hund, Maxi

Vildtkrog m/ 10 kroge - Jæger med hund, Maxi

Vildtkrog med Jæger med hund eller Kronhjort Flotte danskproduceret kvalitets vildtkroge med 10 kroge til udendørs ophæng. Beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt. Vælg mellem 2 forskellige motiver: Jæger med hund & Kronhjort Mål: H59 x B37,5 x D36,5 cm Fremstillet i stål og sprøjtelakeret med sort højglans maling.
1.400,00 kr.
Billede af Knagerække, Røget eg, 9 Knager, by Brorson

Knagerække, Røget eg, 9 Knager, by Brorson

Mål: 105 x 8,5 x 1,8 cm Materiale: Certificeret røget eg Kan også får i 3 og 6 knagerækker. Skriv eller for pris Rustik knagerække med 9 knager Rustik dansk produceret knagerække i røget eg fra by Brorson. Solid knagerække med 9 knager, som kan klare selv tunge frakker og jakker. Hver knagerække er produceret med synlig bomkant. Bomkant er betegnelsen for de skrå kanter (lige under barken) på ikke kantskåret træ og derfor er den ene lange side på hver knagerække ikke 100% lige. Knagerækkerne er netop produceret og designet med tanken om, at lade den naturlige træoverflade være synlig og spille en stor rolle i det visuelle udtryk. Der er altså ikke 2 knagerækker, der er ens. Knagerækken monteres med 2 skruer. Der er forboret 2 huller, hvor skruen monteres i. Der medfølger træpropper til at dække skruehullerne til. Brug knagerækken i entré og bryggers til overtøj eller i køkkenet til pander, tapasbræt, forklæder og viskestykker.
699,00 kr.