Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Sillosocks lokkedue Hypa Flap

Placér nogle lokkedue flappere tæt ved dine andre lokkefugle, og bevægelsen i vindposerne vil være synlig for de vilde duer på meget lang afstand. Lokkedue Flapper giver bevægelse i flokken af lokkefugle Disse sillosock lokkedue flappere er som andre sillosock vindlokkere et “must” for enhver aktiv trækjagt jægere. Placér nogle lokkedue flappere tæt ved dine andre lokkefugle, og bevægelsen i vindposerne vil være synlig for de vilde duer på meget lang afstand. Vingerne vil “slå” i vinden og immitere en due, der er ved at lande. Du behøver ikke særligt mange for at får en øget lokkeeffekt på de forbi passerende duer. Du vil hurtigt opleve, at din trækjagt på duer når nye højder. Det er ikke uden grund at denne type vindlokkefugle efterhånden er de mest solgte lokkefugle i USA. Sillosock lokkedue flappere er nemme at transportere, da vingerne simpelthen kan foldes ind, så de fylder minimalt i tasken. Lokkeduens krop og hoved er beklædt med flock, der er en blød belægning som primært skal forhindre genskin og skabe et realistisk udseende.
Producent: DANgate
349,00 kr.
- +
Kunder der har købt denne vare købte også
Billede af Sillosocks Lokkedue – Fouragerende

Sillosocks Lokkedue – Fouragerende

Vinden får poserne til at blæse op, så de ligner fouragerende duer og signalerer til forbipasserende duer, at her kan de roligt lande. Selv i stille vejr vil sillosock lokkeduerne give en utrolig lokkende effekt. Super at kombinerer dem sammen med de almindelige flock duer.
99,00 kr.
Billede af Teleskopstang til lokkefugle

Teleskopstang til lokkefugle

Perfekt til HYPA Flap lokkefugle fra Sillosocks. Med teleskop stangen kan lokkerne bevæge sig i vinden og give et realistisk udtryk i flokken af lokkefugle.
195,00 kr.
fbq('track', 'ViewContent');