Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Thermacell MR300 hvid

Med Thermacell MR300 er det endelig slut med at sidde blandt myg og andet utøj. Enheden er nem at bruge, og fungerer ved, at man indsætter patron og måtte. Herefter vipper man blot kontakten over på "on" og trykker på tænderen. Kort tid efter vil du være forskånet for myg og knot. Der findes mange produkter på markedet til at holde utøj væk, men Thermacell har med deres produkter knækket koden til, hvordan man på en simpel måde slipper for både myg, knot og andet utøj. Der medfølger én patron og 3 måtter.
Producent: Alaska ELK 1795
kr. 389,00
- +

Kunder der har købt denne vare købte også
Billede af Thermacell MR-GJ hylster camo

Thermacell MR-GJ hylster camo

Med dette hylster er det nemt, at have Thermacells model MR-GJ med rundt. Hylsteret monteres nemt i bæltet med klipsen på bagsiden, således det sidder på plads og du altid har den ved hånden. De to lommer i hylsteret gør det muligt altid at have friske forsyninger med til din Thermacell. Åbningen i hylsterets top gør, at varmen og duftstoffet altid kan komme ud og hjælpe dig af med interesserede myg. Hylsteret fåes både i olivengrøn og Realtree camouflage Prisen er for hylsteret og uden Thermacell MR-GJ
kr. 149,00
Billede af Thermacell genopfyldningssæt til 48 timer

Thermacell genopfyldningssæt til 48 timer

Thermacell genopfyldningssæt til alle Thermacells produkter imod myg. Sættet indeholder 12 måtter og 4 patroner. Hvert sæt giver en beskyttelsestid på 12 timer. Du opnår altså med dette sæt effektiv beskyttelse modmyg i 48 timer.
kr. 289,00
fbq('track', 'ViewContent');