Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Vildtkamera

Vi har bevidst kun valgt at sælge 1 mærke hos Prohunt.dk

Burrel er et rigtig godt mærke og vi kan yde god service på dem.  Vi har testet kameraerne på vores foderpladser, gårdspladser, huse, byggepladser med succes og kvaliteten er i top både dag og nat. Burrel kameraer har en god pris som alle kan være med på. Vi tester selvfølgelig andre kameraer løbene, men Burrel virker mest optimalt på foderpladsen/overvågning og i en god kvalitet.

Flere af dem kan sende til MMS eller E-mail og andre kan IKKE sende MMS eller E-mail så det tjekker man selv når man kommer til foderpladsen eller veksel mv.

Med et MMS kamera får du sendt billeder til din telefon som MMS eller som email. Du behøver bare et SIM kort abonnement, som også kan købes hos os. Vi er distibutør på Burrel som er kendt som nogle af de bedste og mest driftssikre mærker på markedet.

Vi hjælper selvfølgelig med opsætning af kameraet. Ring eller skriv til os så sætter vi kameraet op, så det virker med netop det simkort du har valgt.

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Burrel EDGE vildtkamera HD 12mp

Burrel EDGE vildtkamera HD 12mp

Super let opsætning af dette kamera og til en skarp pris. Kameraet har 12 megapixel og den nyeste software teknologi. Burrel Edge HD betjenes nemt direkte på kameraet og har en indbygget 2.0 lCD skærm.
1.395,00 kr.
Billede af Burrel S12 HD+4G Pro vildtkamera  mms/mail

Burrel S12 HD+4G Pro vildtkamera mms/mail

Burrel S12 HD + 4G PRo kamera er en nyudviklet og opgraderet version af Burrels populære 3G-4G -HD kamera. Nu med hurtig 4G kan den bruges til overvågning af jagtposter, foderpladser, huse, hytter og gårdspladser, Med muligheden for både 2G, 3G og 4G vælges det netværk med den bedste dækning for hurtigst mulig transmission af billeder i den bedst mulige kvalitet.
3.299,00 kr. 2.495,00 kr.
Billede af Burrel S12mp HD SMS 3 vildtkamera   mms/mail

Burrel S12mp HD SMS 3 vildtkamera mms/mail

Opdateret jagt- og overvågningskamera fra Burrel forsynet med infrarød flash! Optager 12 MP-billeder og HD + (1080p) -video. Virkelig hurtig responstid: kun 0,6 sekunder! Bedre betjening og nye fjernbetjeningsfunktioner som sletning af timer og hukommelseskort Fjernbetjeninger er praktisk tilgængelige med Burrel Control-mobilappen Det ny designede bagcover giver dig også mulighed for at åbne kameraet, mens vekselstrømmen eller det eksterne batteri er tilsluttet Stærkere kabinet: IP68-klasset kabinet er fuldstændigt støvtæt og tåler øjeblikkelig nedsænkning i vand Nem og hurtig opsætning:
2.295,00 kr. 1.695,00 kr.
Billede af SIM -kort danmark til jagt og  overvågning

SIM -kort danmark til jagt og overvågning

SIM-kort med 5000 MMS hver måned. Pris gælder et år. Simkort til at anvende i vildtkamera eller overvågningsudstyr. Pinkode er fjernet, så simkortet kan sættes direkte i dit udstyr.
600,00 kr.
Billede af SIM -kort Sverige til jagt og  overvågning

SIM -kort Sverige til jagt og overvågning

SIM-kort med 500 MB data/md. i DK, Norden og Baltikum hver måned. Pris gælder et år. Simkort til at anvende i vildtkamera eller overvågningsudstyr. Pinkode er fjernet, så simkortet kan sættes direkte i dit udstyr. Hvis kameraet er opsat i Sverige og skal sende til Danmark, skal udstyret være online på 2G, 3G eller 4G nettet, og så er det en GPRS pakke, du skal vælge. GPRS-pakken kan også bruges i Danmark. Med en GPRS pakke modtager du billederne direkte på din e-mail som er det smarteste. Du kan modtage 500 MB data fra Sverige pr. måned = op til 1.660 billeder (300 KB) eller 5.000 billeder (100 KB) pr. måned eller ca. 66 videosekvenser á 7,5 MB pr. måned.
750,00 kr.
Billede af Energizer Lithium  CR123 Batterier (2 Stk. Pakning)

Energizer Lithium CR123 Batterier (2 Stk. Pakning)

49,00 kr.